Ismaël Assissi
Sanne Dillen

Ismaël Assissi

Ismaël Assissi komt uit een ware B-Boy familie. Zijn oom begon in de jaren 80 met Breakdance in Marokko en gaf zijn passie door aan Morad, de broer van Ismaël, die ook gekend is als rapper en internationaal jurylid in breakdance battles.Toen Morad videos van de grote pioniers van breakdance aan Ismaël toonde was hij dadelijk verkocht. Hij trainde hard, won verschillende battles en werd uiteindelijk gevraagd om bij de crew Hustle Kids te gaan dansen waarmee hij ook naar Amerika en Londen reisde.

Naast het dansen mocht Ismaël ook enkele mooie acteerrollen op zijn palmares schrijven. Hij speelde mee in de film Firmin waarin zijn neef de hoofdrol speelde en deed mee in verschillende TV spots zoals Vittel, Spa op het leven, Mobile Vikings, Couleur Sport...

Ismaël is een zeer positieve, gedreven breakdocent die elke les opnieuw het maximum uit zijn dansers haalt en een lach op hun gezicht tovert met zijn enthousiasme en humor.

Sanne Dillen

Sanne Dillen genoot haar dansopleiding bij Eliane De Gendt en Jac Delsing en volgde hiernaast ook bijkomende opleidingen in andere dansscholen zoals Aike Raes. Ze is opgeleid als danser en dansdocente in diverse dansstijlen. Sanne volgt zelf nog steeds op regelmatige basis lessen en bijscholingen klassiek ballet, jazzdans, moderne dans, hedendaagse dans, streetdance, hip hop en breakdance.

Ze studeerde met onderscheiding af als master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens haar opleiding koos ze voor de specialisatie training en coaching in dans en in haar laatste jaar kreeg ze de kans een intensieve ‘modern jazz’ dansstage te volgen aan de San Francisco State University, waar ze les kreeg van onder andere Ray Tadio. Nadien keerde ze nog regelmatig terug naar de Verenigde Staten (San Francisco, Los Angeles) om haar dansopleiding te vervolmaken.

Na het behalen van haar diploma was Sanne tewerkgesteld aan het Atheneum te Boom als docente keuzesport dans, enkele jaren later koos ze echter om zich full time op Muses in Motion te focussen. Daarnaast geeft ze wel nog steeds moderne dans aan de Universiteit Leuven waar ze ook de KU Leuven Danscompagnie Modaté oprichtte.

Sanne is reeds vanaf haar eerste contact met dans enorm gepassioneerd door alles wat te maken heeft met deze bewegingsvorm. Het is deze passie die haar elke dag opnieuw drijft zichzelf te verdiepen en te vervolmaken in dans. En het is ook deze passie die ze wil doorgeven bij het lesgeven en die ze naar voor wil brengen in Muses in Motion.