Marie Van Dyck


Marie is een heel creatieve en  flexibele danseres met een prachtige unieke en experimentele stijl. Marie volgt al van jongs af aan moderne dans, streetdance en klassiek ballet bij Muses in Motion. Ze danste verschillende jaren bij MiMions waarna ze de overstap maakte naar Compagnie MiM. Met Compagnie MiM won ze al 2x het BK van Dancewaves en met haar solo modern behaalde ze in 2024 nog de 3e plaats op het BK en een selectie voor het EK Dancewaves.  Marie heeft daarnaast ook verschillende jaren in ons hip hop Team Motion Inc. gedanst en ondertussen brengt Marie Van Dyck haar talenten ook bij Muse naar voren. Marie kijkt er enorm naar uit ons vaste docententeam te vervoegen en onze dansers de kneepjes van het vak te leren. 

Jenthe Daneels

Jenthe is sinds 2023 niet alleen danseres maar ook docente bij Muses in Motion. 
Ze startte als kleuter en jaar na jaar ontdekte ze steeds meer haar liefde voor dans. Na het zien van een optreden van Muses in Motion in 2014 kwam ze uiteindelijk bij onze dansschool terecht en ging ze zich verdiepen in modern/hedendaagse dans en later ook klassiek ballet. Al snel groeide ze uit tot een vaste waarde binnen Compagnie Muses in Motion. Verschillende formaties passeerden de revue, er werd gewonnen, verloren, gehuild, gelachen, ... en dat heeft Jenthe gemaakt tot de prachtige en sterke danseres die ze vandaag  is. 
De wedstrijden hebben inmiddels plaats gemaakt voor een nieuwe fase in haar danscarrière, namelijk het doorgeven van haar passie aan onze dansers. 

Connor Hermans

Connor Hermans begon op jonge leeftijd met break waarna hij ook street, modern en zelfs ballet volgde. Hij danste in verschillende van onze wedstrijdteams en was lange tijd de vaste duopartner van Lenn Verthé waarmee hij tal van podiumplaatsen behaalde met hun creatieve break choreografieën.
Connor is zonder twijfel de sterkste powermove B-boy die we tot nu toe in onze school hebben mogen opleiden en daarnaast is hij ook enorm creatief en een waar natuurtalent met kinderen.
Hij begeleidt naast onze break lessen ook onze Break Crew Motion Skillz. Connor houdt er enorm van onze dansers te helpen groeien in deze unieke dansstijl.

Louise Witvrouwen

Louise danst reeds van jongs af aan bij Muses in Motion. Als danseres is ze heel erg allround. Ze schitterde verschillende jaren in zowel ons jongste alsook ons oudste moderne wedstrijdteam : MiMions en Compagnie Muses in Motion. Met Compagnie MiM behaalde ze de laatste jaren nog 2x goud op het BK Dancewaves. Ze won ontzettend veel wedstrijden met haar solo's modern waaronder een speciale award voor meeste talentvolle danseres op Legacy Dance Competition en in 2022 nam ze nog deel aan Dansbaar. Naast haar modern/hedendaagse en klassieke ervaring is Louise ook enorm acrobatisch. Ze is een sterke B-girl met battle ervaring en danste hiernaast ook verschillende jaren in onze streetstyles wedstrijdgroep Motion Inc.! Louise is een enorm talentvolle en gedreven danseres en sinds 2023 ook een vaste waarde in ons Muses in Motion docententeam. 

Sanne Dillen

Sanne Dillen genoot haar dansopleiding bij Eliane De Gendt en Jac Delsing en volgde hiernaast ook bijkomende opleidingen in andere dansscholen zoals Aike Raes. Ze is opgeleid als danser en dansdocente in diverse dansstijlen. Sanne volgt zelf nog steeds op regelmatige basis lessen en bijscholingen klassiek ballet, jazzdans, moderne dans, hedendaagse dans, streetdance, hip hop en break.

Ze studeerde met onderscheiding af als master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens haar opleiding koos ze voor de specialisatie training en coaching in dans en in haar laatste jaar kreeg ze de kans een intensieve ‘modern jazz’ dansstage te volgen aan de San Francisco State University, waar ze les kreeg van onder andere Ray Tadio. Nadien keerde ze nog regelmatig terug naar de Verenigde Staten (San Francisco, Los Angeles) om haar dansopleiding te vervolmaken.

Sanne is reeds vanaf haar eerste contact met dans enorm gepassioneerd door alles wat te maken heeft met deze bewegingsvorm. Het is deze passie die haar elke dag opnieuw drijft zichzelf te verdiepen en te vervolmaken in dans. En het is ook deze passie die ze wil doorgeven bij het lesgeven en die ze naar voor wil brengen in Muses in Motion.