Jenthe Daneels

Jenthe is zeer enthousiast om dit jaar opnieuw bij Muses in Motion te starten, dit keer niet alleen als danser maar ook als docent. Als kleuter startte ze en jaar na jaar ontdekte ze steeds meer haar liefde voor dans. Tot dan toe richtte ze zich niet tot een bepaalde stijl, maar na het zien van een optreden van Muses in Motion in 2014 kwam ze uiteindelijk bij onze dansschool terecht en ging ze zich verdiepen in modern/hedendaagse dans. Al snel groeide ze uit tot een vaste waarde binnen compagnie Muses in Motion. Verschillende formaties passeerden de revue, er werd gewonnen, verloren, gehuild, gelachen, ... en dat heeft haar gemaakt tot de danser die ze vandaag de dag is. De wedstrijden hebben inmiddels plaats gemaakt voor een nieuwe fase in haar danscarrière, namelijk het doorgeven van haar passie aan onze dansers.

Jimmy Grigoriou

Dimitrios Grigoriou 'Jimmy' is een Belgische topsport atleet die sinds 2019 voor het Belgisch Olympisch Programma is geselecteerd. 

Hij heeft tijdens zijn jeugd in Griekenland gewoond en is daarna in Nederland gaan studeren. Momenteel reist hij de wereld rond en is hij als professionele b boy voltijds bezig met zijn passie 'break'. 

Onze boys en girls kennen Jimmy al van op onze MiM workshops, we zijn dan ook enorm verheugd dat onze dansers nu ook wekelijks kunnen les volgen bij deze zeer talentvolle danser en lesgever. 

Louise Witvrouwen

Louise danst reeds van jongs af aan bij Muses in Motion. Als danseres is ze heel erg allround. Ze schitterde verschillende jaren in zowel ons jongste alsook ons oudste moderne wedstrijdteam : MiMions en Compagnie Muses in Motion. Met Compagnie MiM behaalde ze de laatste jaren nog 2x goud op het BK Dancewaves. Ze won ontzettend veel wedstrijden met haar solo's modern waaronder een speciale award voor meeste talentvolle danseres op Legacy Dance Competition en in 2022 nam ze nog deel aan Dansbaar. Naast haar modern/hedendaagse en klassieke ervaring is Louise ook enorm acrobatisch. Ze is een sterke B-girl met battle ervaring en danste hiernaast ook verschillende jaren in onze streetstyles wedstrijdgroep Motion Inc.! Louise is een enorm talentvolle en gedreven danseres en is daarnaast ook al jaren een vaste waarde als docente op onze danskampen.

 Louise is heel enthousiast om nu ook deel te uit te maken van ons vaste Muses in Motion docententeam! 

Sanne Dillen

Sanne Dillen genoot haar dansopleiding bij Eliane De Gendt en Jac Delsing en volgde hiernaast ook bijkomende opleidingen in andere dansscholen zoals Aike Raes. Ze is opgeleid als danser en dansdocente in diverse dansstijlen. Sanne volgt zelf nog steeds op regelmatige basis lessen en bijscholingen klassiek ballet, jazzdans, moderne dans, hedendaagse dans, streetdance, hip hop en break.

Ze studeerde met onderscheiding af als master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens haar opleiding koos ze voor de specialisatie training en coaching in dans en in haar laatste jaar kreeg ze de kans een intensieve ‘modern jazz’ dansstage te volgen aan de San Francisco State University, waar ze les kreeg van onder andere Ray Tadio. Nadien keerde ze nog regelmatig terug naar de Verenigde Staten (San Francisco, Los Angeles) om haar dansopleiding te vervolmaken.

Sanne is reeds vanaf haar eerste contact met dans enorm gepassioneerd door alles wat te maken heeft met deze bewegingsvorm. Het is deze passie die haar elke dag opnieuw drijft zichzelf te verdiepen en te vervolmaken in dans. En het is ook deze passie die ze wil doorgeven bij het lesgeven en die ze naar voor wil brengen in Muses in Motion.