Jimmy Grigoriou

Dimitrios Grigoriou 'Jimmy' is een Belgische topsport atleet die sinds 2019 voor het Belgisch Olympisch Programma is geselecteerd. 

Hij heeft tijdens zijn jeugd in Griekenland gewoond en is daarna in Nederland gaan studeren. Momenteel reist hij de wereld rond en is hij als professionele b boy voltijds bezig met zijn passie 'break'. 

Onze boys en girls kennen Jimmy al van op onze MiM workshops, we zijn dan ook enorm verheugd dat onze dansers nu ook wekelijks kunnen les volgen bij deze zeer talentvolle danser en lesgever. 

Lore Jehin

Lore Jehin is een professionele klassieke en hedendaagse danseres met verschillende jaren ervaring in buitenlandse dansgezelschappen o.a. National Moravian-Silesian Theatre, To the pointe ballet productions Norway en Cinevox junior company Switzerland.

Doorheen haar danscarrière heeft zij dansvoorstellingen en gala’s gedanst en workshops gevolgd in o.a. Zwitserland, Noorwegen, Verenigde Staten, Japan, Tsjechië, Duitsland, Italië, Frankrijk, Denemarken, Spanje, Roemenië en Estland.

Ze heeft haar 6-jarige balletopleiding aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen succesvol afgerond en doorheen haar danscarrière heeft Lore ook haar passie voor lesgeven en choreograferen ontdekt. 

Lore is heel enthousiast om deel te uit te maken van ons MiM docententeam zodat ze haar kennis ook met onze dansers kan delen. 

Sanne Dillen

Sanne Dillen genoot haar dansopleiding bij Eliane De Gendt en Jac Delsing en volgde hiernaast ook bijkomende opleidingen in andere dansscholen zoals Aike Raes. Ze is opgeleid als danser en dansdocente in diverse dansstijlen. Sanne volgt zelf nog steeds op regelmatige basis lessen en bijscholingen klassiek ballet, jazzdans, moderne dans, hedendaagse dans, streetdance, hip hop en break.

Ze studeerde met onderscheiding af als master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens haar opleiding koos ze voor de specialisatie training en coaching in dans en in haar laatste jaar kreeg ze de kans een intensieve ‘modern jazz’ dansstage te volgen aan de San Francisco State University, waar ze les kreeg van onder andere Ray Tadio. Nadien keerde ze nog regelmatig terug naar de Verenigde Staten (San Francisco, Los Angeles) om haar dansopleiding te vervolmaken.

Sanne is reeds vanaf haar eerste contact met dans enorm gepassioneerd door alles wat te maken heeft met deze bewegingsvorm. Het is deze passie die haar elke dag opnieuw drijft zichzelf te verdiepen en te vervolmaken in dans. En het is ook deze passie die ze wil doorgeven bij het lesgeven en die ze naar voor wil brengen in Muses in Motion.