MiMions

Deze crazy moderne kids hebben al heel wat goud op hun palmares staan! Ze behaalden in het verleden reeds een 1e plaats op het BK en een 3e plaats op het EK Dancestars, in 2021  wonnen ze de finale van Dance Waves Competition en werden ze in Herenthout verkozen tot jeugdsportploeg van het jaar. Dit seizoen behaalden ze elke wedstrijd al een podiumplaats en maar liefst 3 keer goud! 

Compagnie MiM

Compagnie Muses in Motion, ons oudste moderne dansteam, behaalde zowel in 2019 alsook in 2021 de titel Sportploeg van Herenthout, ze wonnen naast verschillende podiumplaatsen ook de highest score bij Fifth Avenue Dance Competition en in 2021 wonnen ze de finale van Dance Waves Competition! 

MiMion Crew 

Deze crazy hip hop kids knallen de pannen van het dak! Ze behalen regelmatig podiumplaatsen en in 2021 werden ze nog tweede op de finale van Dance Waves Competition!

Motion Inc. 

Motion Inc., ons oudste urban team, won in het verleden al goud op On Stage Dance Competition en in 2021 behaalden ze nog een derde plaats op de finale van Dance Waves Competition!